Mr. S.I. Kouwenhoven

Advocatenkantoor wordt geleid door Mr. Sandra I. Kouwenhoven. In 1996 heeft Sandra Kouwenhoven haar rechtenstudie afgerond aan de Universiteit te Leiden. Zij is afgestudeerd in het Nederlands recht. Tijdens haar studie was zij werkzaam als vrijwilliger bij de Haagse Wetswinkel, waar zij eerstelijns rechtshulp verleende aan minder vermogenden. Zij zette zich ook in op de sectie Justitieel Klachtenbureau. Nu neemt zij deel aan de Raad van Advies van de Rechtswinkel Westland. Daarnaast zet zij zich in als vrijwilliger bij diverse maatschappelijke organisaties en in het verenigingsleven. Het werken met mensen en hun menselijke problemen is haar passie.

Na haar afstuderen is zij als advocaat werkzaam geweest  als advocaat in Den Haag. Vervolgens is zij haar eigen praktijk gestart in Naaldwijk. Van een aanvankelijk algemene rechtspraktijk is zij zich gaan specialiseren op het strafrecht en jeugdrecht. Daartoe heeft zij in 2009 de Strafrecht Specialisatie opleiding van het Willem Pompe Instituut van de Universiteit Utrecht gevolgd. 

Ook op het gebied van personen,- en familierecht heeft zij zich uitgebreid bekwaamd door middel van opleiding en jarenlange ervaring.

Op dit moment is zij bezig met de opleiding tot Mediator.

Mr. Sandra I. Kouwenhoven is lid van de Haagse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten.

Uw advocaat in het Westland
Neem contact op

Diensten

Contact

Dijkweg 69
2671 CW Naaldwijk
0174 - 64 34 42
info@kouwenhovenadvocaat.nl

© Kouwenhoven Advocatuur