Mediation

Voor hulp bij het regelen van de gevolgen van een scheiding, verbreking samenwoning, of ontbinding partnerschap kun u ook  samen met uw partner Mr. Sandra Kouwenhoven inschakelen. Zij kan u bijstaan bij het maken van afspraken omtrent de gevolgen van uw scheiding.  In mediationgesprekken samen met uw partner,  kunnen  onder haar deskundige begeleiding  de geschilpunten,  vanwege de beeindiging van uw relatie, worden besproken.  

Het is mogelijk een Echtscheidingsconvenant en/of een Ouderschapsplan op te stellen. 
Eventueel kan een echtscheidingsprocedure voor een Gemeenschappelijk verzoek worden ingediend bij de Rechtbank. Bij die procedure wordt gevraagd de door u overeengekomen afspraken op te nemen in de Beschikking van de Rechtbank.

Het kantoor werkt zeer nauw samen met Scheiding inBalans.  Als scheidingsadviseur en financieel planner begeleidt Sandra van Adrichem van 'Scheiding in Balans' scheidende partijen tijdens een scheidingsproces. Zij heeft ruim 20 jaar in de financiële dienstverlening heb gewerkt en veel ervaring opgedaan bij het financieel adviseren van particulieren en ondernemers. Sinds 1998 is zij gecertificeerd financieel planner. Het FFP keurmerk geeft duidelijkheid over deskundigheid, integriteit en praktijkervaring.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies. 

Meer lezen

Strafrecht, jeugdrecht, personen,- en familierecht

Neem contact op

© Kouwenhoven Advocatuur